Weemedia Webbyrå Göteborg vill förmedla ledord som vänskap, inspiration, kunskap, omtanke och kärlek. Låter det flummigt? Låt mig förklara.

Ingenting annat idag bygger förtroende som när du ger av dig själv. Vänskap och kärlek är ypperliga metaforer för vad ni som företag måste tänka på idag om ni vill nå ut och göra er röst hörd. Allt för många företag tänker på sig själva. ”Vi har funnits i 30 år”, ”Vi är marknadsledande”, ”Vi vill hjälpa dig till en bättre…”, ”Välj oss så lovar vi..” osv. Det funkar inte idag.

Nej vi måste agera mer vänskapligt. Vi måste hjälpa kunderna ta bättre beslut. Vi måste inspirerar dem och utbilda dem. Vi måste verkligen vilja deras bästa. För vad händer om vi inte gör det? Jo vi bli som alla andra, en i mängden som bara vill sälja.

Om du som läser detta är på jakt efter en webbyrå i Göteborg och om det är första gången du kommer i kontakt med just Weemedia, då kan det du läst ovan låta lite klyschigt. Men stanna en stund, surfa runt här på webbplatsen, spana in våra sociala medier och hör vad som sägs om oss i bruset.