Employer Branding Videos

Vid-you marketing, micro-porträtt, personalfilmer eller employer branding videos. Kalla det vad du vill men en sak är säker, ingen kan förmedla en känsla om ditt företag bättre än dem som jobbar i det. De skapar uppmärksamhet, är bra för SEO och får er att sticka ut. Weemedia hjälper er att ta fram dessa filmer snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén.

Hur använder vi dessa filmer?

Kontaktsida/Om oss

Använd film på er kontaktsida istället för tråkiga bilder. Känslan som film skapar kommer garanterat få fler att vilja ta kontakt mer er.

Marknadsföring

Marknadsför era tjänster eller produkter via medarbetare från olika avdelningar eller befattningar. Sälj och kundservice kan förmedla olika budskap för samma tjänst.

Attraktiv arbetsplats

Vad är det som gör att ert företag är en attraktiv arbetsplats? Är det gemenskapen, företagskulturen, after worken eller kontorsmiljön? Få t ex studenter att vilja söka sig till er. 

Viktigt arbete

Låt personalen lyfta fram ert viktiga arbete för miljön, hur ni jobbar med hållbarhet eller varför ni skänker delar av vinsten varje år till välgörenhet.

Internkommunikation

Är ni ett stort bolag eller har ni många olika roller? Lyft framer personal och låt dem kort berätta vad de jobbar med och varför de älskar sitt jobb.

Jobbanonns

Varför inte låta en medarbetare berätta vad för typ av person ni söker till teamet. Annonsen sticker ut och sökande får en helt annan känsla om företaget. 

Exempel

© 2021