By Fredrik Westerstad - januari 24, 2018

Click to play

För 10-20 år sedan var influencers kända skådespelare eller idrottsmän och det fanns inte så många kanaler att nå ut med. Idag skapas det en Youtubestjärna dagligen. Detta kommer troligtvis leda till inflation bland influencers och värdet för ett företag att synas med en inflytelserik person kommer devalveras.

Varför? Dels kommer det finns så många att välja mellan men också trovärdigheten från oss konsumenter kommer inte vara lika stark. Vad du som företagare måste göra är att bli din produkts egna influencer. Eller om ni är ett stort bolag, hitta, anställ och träna en eller flera personer som kan vara ert ansikte utåt. Personen ska ha driv, passon och kunskap inom er produkt och bransch. Då har ni goda möjligheter att skapa er alldeles egna influencer.

Fredrik Westerstad

En idéspruta och problemlösare med många bollar i luften. Har länge jobbat med film, webb och internetmarknadsföring och fokuserar nu på att utbilda och vägleda företag i denna digitala djungel som finns där ute. Driver egna e-handelprojekt. Gift, 3 barnsfar, fotbollstränare och nyförälskad i innebandy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Workshop

learn how to Build Your confidence

Direct your visitors to a clear action

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.