Låt mig visa dig hur du

Når ut med ditt budskap via enkla, förtroendeingivande videos

https://vimeo.com/475436650

Enkla filmer med människan i fokus

Video idag ska inte behöva ta tid och vara så svårt. Mitt mål är att hjälpa företag göra det enkelt, allt från planering, typ av filmformat, vilket innehåll som går snabbt att producera och som kräver minimalt efterarbete

Prenumerera på film

7900 sek/mån

Gör en långsiktig satsning med film i din verksamhet. Jag stöttar dig och ser till att ditt företag framstår som professionell och personlig partner som man verkligen kan lita på. Det här ingår:

  • Uppstartsmöte med strategi & målsättning
  • 4-8 filmer/månad för sociala medier
  • Textning av filmer, (10 min tot)
  • Löpande coaching & support i presentationsteknik och att bli säljande framför kameran.
  • Online workshop varje månad

Så här jobbar vi

Vi startar upp samarbetet med ett strategi och målsättningsmöte där vi går igenom vad ni vill uppnå med filmsatsningen. Här lägger vi grunden i vilken typ av film vi ska jobba med och börjar direkt med brainstorming av intressanta ämnen som framhäver dig som expert. Efter det här filmar vi den första månadens filmer.

Varje efterföljande månad träffas vi fysiskt 2 timmar för planering och filmning inför nästkommande månad. Övrig tid redigerar jag och så håller vi kontakten digitalt löpande för uppföljning och utveckling. 

Kontakta mig via formuläret nedan, ring 0709-180011 eller maila till fredrik@weemedia.se

Filmtjänster

Öppna dörren till ert företag med film som attraherar framtida kunder och medarbetare

”Motion creates emotions”. Människor attraherar människor. Har ni inte film som en given strategi och ett givet inslag i er verksamhet idag, missar ni många möjligheter att attrahera rätt kunder och rätt medarbetare. Ert företag har ett unikt DNA. Ni är där ni är idag p.g.a era medarbetare och genom att marknadsföra ert DNA attraherar ni likasinnade – vare sig det gäller nya kunder eller nya fantastiska medarbetare. Vill ni ha hjälp att öppna upp dörren på riktigt och marknadsföra ert DNA? Kontakta mig.

Rekryteringsfilmer

Rekryteringsfilmens syfte är att skapa en känsla av företaget och arbetsplatsen. Den som tittar ska få ett hum om vilka ens framtida kollegor kan vara. Här är det viktigt att den som blir filmad är sig själv och pratar från hjärtat, då blir filmen som bäst. 

Filmerna nedan är i samarbete med Electus rekrytering. Vad vi sett är att en jobbannons med film får bättre spridning samt att man får in mer kvalitativa sökande. Som grädden på moset blir intervjuerna mer avslappnade då den som söker jobbet redan fått en känsla av företaget.


Vad kostar det här?

Rekryteringsfilmer

7 Videoklipp


Wallhamn AB


Sumeto


SEO Design


Ergoff


Ballingslöv


Swedrev söker revisor


Hallberg Rassy

4 utav 5

Så här säger Elin Almroth på Visiba Care om kraften i rekryteringsfilmer.

https://www.youtube.com/watch?v=Vhq03prrywQ

Employer Branding

Employer Branding-filmer är väldigt lika rekryteringsfilmer men här handlar det mer om att presentera en eller flera specifika medarbetare. Perfekt att visa upp i sociala medier eller på hemsidan som då får en lite mjukare framtoning och ger både kunder samt framtida medarbetare en känsla om företaget.


Vad kostar det här?


Spela


Spela


Spela


Spela


Spela

Föregående
Nästa
Föreläsning/Presentation

Fredrik, kan inte du filma min föreläsning och sedan klippa ihop ett litet sammandrag?Jo filma kan jag göra men jag föreslår att vi plockar ut delar ur presentationen och gör småfilmer utav dessa. På så sätt har du content till dina sociala medier en lång tid framöver. Ett effektivt sätt att få fram mycket innehåll från en presentation.


Vad kostar det här?

https://youtu.be/n1RhUuTI830https://www.youtube.com/watch?v=uOB8EiClbzw

Video för utbildning
eller social media

Skriv ner 10, 20 eller 30 ämnen som du kan prata om och boka mig under en halvdag. Vips så har du innehållet till en onlinekurs eller innehåll till dina sociala medier en lång tid framöver.


Vad kostar det här?

Prisuppgifter

Priset på film varierar då det är många faktorer som väger in. Fyll i formuläret nedan och beskriv dina önskemål så kontaktar jag inom kort. Eller ring mig direkt på 0709 – 18 00 11.