Välj en sida

WeeMedia Webbyrå

WeeMedia hjälper företag att effektivisera sin interna- och maximera sin externa kommunikation med hjälp av enkla, smarta och kostnadseffektiva hjälpmedel.

z

Extern Kommunikation

Att göra sin röst hörd idag blir svårare och svårare. För att nå ut genom bruset krävs tålamod och ihärdiget. Många företag lägger (av misstag) fortfarande alla äggen i samma skål. Vår mission är att få dem att förstå att ”Good Enough Quality” räcker, att en hemsida inte handlar om utseende eller att film inte behöver kosta skjortan. Så länge man utbildar och inspirerar sina kunder behöver man inte så stor plånbok.

w

Intern Kommunikation

Även inom företagets väggar är informationsflödet högt. Här jobbar vi främst med digitaliserade internutbildningar. Tänk dig en nyanställd som redan innan första arbetsdagen har gått introduktionsutbildningar och är på så sätt redo att sätta igång direkt. Eller tänk om ni kunde ha stenkoll på hur väl era återförsäljare och partners tar del av utbildningar och nyheter.

Fredrik Westerstad

Fredrik Westerstad

VD, Säljare och filmare

Fredrik är vår grundare och har jobbat med marknadsföring sedan början av seklet. En veteran i ämnet som inte tycker om ytlighet.

Åsa Westerstad

Åsa Westerstad

AD & Skribent

Åsa har rekordet att kunna jobba lika fort som två. Mästare i struktur. Formar foldrar, affischer och web i InDesign.

Referenser

Vimentis V.I.P

Ansvarig för framtagning och underhåll av hemsida. Producerat ett 100-tal filmer som intervjuer, seminarier och utbildningar. Youtube-kanalen har närmare 200 000 visningar.

McPlay

McPlay är en kunskapskanal för ledningsgrupper och drivs av Marknadscheferna. WeeMedia har varit med från början och producerat ett 50-tal filmer inom marknad & kommunikation.

IHM Business School

WeeMedia hjälper IHM med diverse filmuppdrag som elearning, intervjuer, eventbevakning, filmade seminarier, Webinar mm.

Kontakta oss gärna!

9 + 4 =