Välj en sida

Skapa videos som övertygar & berör

Det spelar ingen roll om du hyr en studio och dyr utrustning eller om du spelar in själv med mobilen, så länge du inte förmedlar en känsla, har du svårt att övertyga tittaren. I den här kursen lär du dig att bli bekväm framför kameran så att ditt bästa jag lyser igenom. Och i kombination med säljande innehåll och ett förstklassigt framträdande, skapar du videos som övertygar berör.

Live Webinar

Community

Filmbank

Gästföreläsare

Vad lär jag mig?

Mindset

För dig som ännu inte känner dig bekväm att ställa dig framför kameran, jobbar vi med ur du blir av med nervositeten att stå framför kameran genom enkla övningar, tips och synvinklar och så vänder vi det till något positivt.

k

Innehåll & Struktur

Vad innehåller en perfekt film? Vem talar vi till? Hur lång ska den vara? Hur behåller vi tittaren genom hela filmen? Vi tittar på struktur – Inledning, avhandling och avslut. Vi går igenom Retoriska modeller samt storytelling. Hur ska manus se ut mm. 

Framförande

Hur skapar du ett intryck som gör av tryck? Hur du kan utstråla självsäkerhet och självförtroende varje gång du ställer dig framför kameran? Vi går igenom planering & förberedelser, din röst, din hållning & kroppsspråk och hur du är klädd. 

Tips & trix

Till sist går vi igenom hur du jobbar för att ta fram 10-20 filmer per dag. Vi tittar lite på enkla produktionsverktyg både i mobilen och på dator. Vi går också igenom grundläggande utrustning som kan behövas, kamera, mikrofon och ljussättning. 

Hur går det till?

Live Webinar

Varje del inleds med ett webinar där vi Live går igenom och disskuterar ämnet. 

E-klassrum / Community

Det är i e-klassrummet som du utvecklas, kan ställa frågor och få feedback på dina filmer från Kursledare medlemmar.

Filmbank

Som komplement till webinaren får du tillgång till en filmbank fylld med kunskap i ämnet men också från gästföreläsare.