Välkommen!

Här hittar du guider och instruktioner hur du skapar effektiva annonser med Facebook samt hur du skapar videos som konverterar. Hittar du inte det du söker? Vad vill du att jag visar  dig? Tipsa mig på: fredrik@weemedia.se.

arrow-down

Så här kommer du igång med guiderna

Alla filmer finns på den här sidan. I den första sektionen hittar du "How-To-videos", där jag visar dig min skärm. Där efter hittar du korta presentationer över strategier och metoder. Längst ner har jag lagt in några filmer om grunderna till annonsering med Facebook. Så nu är det bara att dyka in.

How-To's

Lyckas eller misslyckas?

Tid:1:30 min

Skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas med din annonsering hänger på pixeln/spårningskoden. Den är nyckeln till alla analyser och alla beslut du tar. Så här installerar du den.

Anpassade målgrupper

Tid: 2:45 min

Anpassade målgrupper är ett mycket effektivt sätt att förfina och förbättra sin målgrupp. Du kan skapa anpassade målgrupper på en mäng olika sätt. Jag går igenom några här.

Knuffa dina besökare mot ett köp

Tid: 3:04 min

Retargeting handlar om att försöka knuffa de som varit på din hemsida, över till t ex ett köp eller att man bokar tid med dig. Här ser du hur du får fram denna målgrupp.

Hur du hittar beslutsfattare

Tid: 3:10 min

Kan man hitta beslutsfattare - vd, chef, CEO mm på facebook? Klart man kan. Videon visar hur du med hjälp av Facebooks databas bygger en bra grundmålgrupp.

Strategier & Metoder

Varför annonsera med video?

Tid: 2:27 min

Vad är det som gör att video river uppkänslor, engagerar och får fler konverteringar? Det finns många faktorer men en är att vi människor tycker om rörelse.

Så här sänker du dina annonskostnader

Tid: 4:05 min

När fler och fler företag väljer att annonsera på Facebook går således priserna upp. Då gäller det att att hitta de strategier som sänker kostnaderna.

Kostnadseffektiva filmformat

Tid: 4:32 min

När du jobbar med film i social medier måste du kunna skapa dem relativt snabbt. Det finns inte tid eller pengar till att göra dyra produktioner. Se här hur du kan skapa bra innehåll med liten budget.

Grunderna

Kontoinställningar

Tid: 2:05 min

Kontoinställningar för enklare bokföring och hantering av ditt annonskonto.

Lägg till ett kreditkort

Tid: 1:41 min

Videon visar hur du lägger till ett kreditkort där annonskostnaden dras ifrån.

Skapa en annons

Tid: 11:11 min

Exempel på hur du skapar en annons på facebook.

arrow-down

Behöver du hjälp med marknadsföring, annonsering eller videoproduktion?

Även om det jag visar dig i mina guider verkar enkelt, så kan det vara tidsödande och mer komplicerat för andra som inte är så insatta i varken marknadsföring eller videoproduktion.

Vill du ha hjälp? Hör av dig till fredrik@weemedia.se eller ring 0709 - 18 00 11.

© 2017 Weemedia. Alla rättigheter reserverade